Kursi në gastronomi

A ju pelqen të pergaditni ushqime të ndryshme? A keni dëshire të ofroni specialitete të vendit tuaj? A ju pelqen të punoni në kuzhinë dhe të zbuloni idea kuzhinere të reja?

Kursi ne gastro mund tju ndihmoj ti realizoni këto idea dhe ti ofroni produktet e juaj profesionale. Edhe nëse nuk keni dëshire ta nisni nje kompani, ketu mundeni ti mësoni bazat e zhvillimit të produkteve, të marketingit dhe të shitjes.

Si një antarë të familijes e gastros crescenda mund të profitoni nga kontaktet të crescendes për produktet e juaj.

Kujdes: Kursi nuk eshte zëvendësim per patentin gastronomik.

Pjesëmarrsja do te ju ofron diturin e duhur per një fillim të mbarë në profesionin te gastronomise zvicrrane. Kursi i permbanë elemente teorike dhe 40 orë praktike ne bistron tone.

Kursi Gastro ja fillon me një Kurs të orientimit dhe i përmban 6 module. Pas kursit gjdo pjesëmarres mund ta prezenton projektin e saj dhe ideat në nje festë të diplomës, ku do të ftohen disa mysafir të interesuar.

Modulet e kursit jane:

Moduli 1: Kompetencat personalë dhe mundësitë
Moduli 2: Bota e gastronomisë në Zvicërr
Moduli 3: Idea biznesi dhe produktet
Moduli 4: Ligji higjienik dhe Mise-en-place
Moduli 5: Marketin
Moduli 6: Pregaditja për prezantimin