Kursi i Fondacionit

Kursi i fondacionit zgatë 9 ditë dhe i përmbanë 6 module, ku pjësmarrset do të pregaditen për fondacionin të kompanisë se tyne. Aty do tju ofrohët dituria e duhur  për vetëpunësim ne Zvicerr. Nese nuk deshironi te krijoni një kompani, ky kurs do të ju ndihmoj në zhvillimin ë juaj profesionale. Kompanitë e reja dhe ideat e biznesit do të prezantohen në festën e diplomës para një publiku të ftuar.

Modulët janë:

Moduli 1: Kompetencat personalë dhe mundësite
Moduli 2: Produktet  dhe shërbimet
Moduli 3: Ligji dhe Rizikat
Moduli 4: Marketin dhe Kontrata
Moduli 5: Financat
Moduli 6: Pregaditja per prezantimin dhe fondacionin

Kushti për pjesëmarrjën për ketë kurs ështe mbarimi i kursit të orientimit.